Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس جمهور با اشاره به نزدیک شدن آمار واکسیناسیون به حدنصاب 70 درصدی جمعیت هدف در جامعه، گفت: امروز به نقطه‌ای رسیده ایم که به جای اعمال محدودیت‌های جدید باید درباره رفع محدودیت‌ها برنامه ‌ریزی و تصمیم‌گیری کنیم، اما باید مراقب باشیم که در اجرای دقیق شیوه نامه های بهداشتی سستی ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا، سید ابراهیم رئیسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به هفته دفاع مقدس و همچنین تسلیت اربعین حسینی، گفت: رمز عبور از مشکلات کشور برخورداری از روحیه بسیجی و جهادی و همان روحیه ای است که دفاع مقدس را اداره و آن روزهای سخت را به روزهای روشن پیروزی تبدیل کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه اگر روحیه جهادی به میدان بیاید نه تنها کرونا که همه سختی‌ها و مشکلات پشت سرگذاشته خواهد شد، گفت: با تلاش‌های ارزشمند انجام شده برای واکسینه کردن سراسری به 50 میلیون رسیده ایم و لازم است برای کسب و کارها مطابق شرایط جدید برنامه ریزی شود.
آیت‌الله رئیسی همچنین با قدردانی از دست اندرکاران طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: این طرح باید با سرعت ادامه یابد چرا که نظام بهداشتی کشور را از جایگاه واکنشی و انفعالی به موضع فعال در مقابل گسترش بیماری ارتقا داده است.
دکتر رئیسی تصریح کرد: نکته مهم در کنار گسترش واکسیناسیون این است که رعایت شیوه نامه های بهداشتی کاهش پیدا نکند. اعمال قانون و نظارت بر اجرای شیوه نامه ها همزمان با گسترش واکسیناسیون باید تشدید شود تا واکسیناسیون سراسری به نحو احسن اثربخش باشد.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت کنترل دقیق ورود و خروج افراد از کشور، گفت: افرادی که در این کنترل‌ها مشکوک به ابتلا باشند حتما باید قرنطینه شوند.
آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه محدودیت‌های هوشمند باید جای محدودیت‌ها و تعطیلی کسب و کارها را بگیرد و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است،گفت: سامانه هوشمند طراحی شده برای کنترل کرونا باید به شکل آزمایشی اجرا شود و همه دستگاه‌ها با هماهنگی کامل اطلاعات لازم برای تکمیل این سامانه‌ را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند.
رئیس جمهور با استقبال از پیشنهاد استفاده از کارشناسان هوش مصنوعی در تکمیل این سامانه اظهار داشت: نکته مهم دیگر، تهیه پیوست اطلاع‌رسانی درباره کارآمدی این سامانه است تا همزمان با اجرای آزمایشی سامانه از عملکرد آن اطمینان حاصل شود و به نگرانی‌ها درباره عملکرد آن نیز پاسخ داده شود.
دکتر رئیسی،گفت: مسئولان کمیته اطلاع‌رسانی ستاد ملی مقابله با کرونا و همه کسانی که تریبون در اختیار دارند باید با اطلاع‌رسانی دقیق جامعه را از شرایط جدید و اقتضائات آن و لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی با وجود بهبود وضعیت و کاهش محدودیت‌ها اقناع کنند.
آیت الله رئیسی افزود: برای موفقیت این کار باید از رویکرد دستوری پرهیز شود و تبیین و اقناع سازی برای جلب همکاری بیش از پیش مردم در دستور کار قرار گیرد.
آقای رئیسی همچنین با اشاره به تدابیر اجرا شده برای اعزام زائران اربعین با همکاری دولت عراق،گفت: با وجود تاکید فراوان، عده‌ای یا به دلیل اطلاع نداشتن از محدودیت‌ها و یا به هر دلیل دیگری به سوی مرزها عزیمت کرده‌اند. موکداً تاکید می‌کنم که با این افراد که به عشق زیارت اباعبدالله‌الحسین(ع) به طرف مرزها رفتند در نهایت احترام و با حفظ کرامت برخورد شود و درباره محدودیت‌های موجود در تعداد سهمیه اختصاص داده شده از سوی دولت عراق مطلع و اقناع شوند.
دکتر رئیسی با بیان اینکه باید خداوند را به خاطر کاهش آمار ابتلا و فوتی های کرونا شکر کنیم، گفت: لازمه شکرگزاری به درگاه خداوند تلاش مضاعف برای کاهش آمار ابتلا و جان باختگان و تسکین آلام مردم ناشی از این بیماری است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیسی ستاد ملی مقابله با کرونا رئیس جمهور شیوه نامه ها محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ دکتر علی سروری وجد در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: از سال ۹۸ با ابتکار دکتر تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است و این دفاتر در استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده اند.

وی در ادامه گفت: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه و فلسطین هستند و نسبت به دشمن مشترک ثابت القول هستند و محکم ایستاده اند مخصوصاً در ایام میلاد حضرت مسیح (ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در میلاد حضرت مسیح(ع)، آنها نیز پا به میدان گذاشتند و یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد و الحمدلله خیلی مفید و مؤثر بود.

سروری‌مجد افزود: حوادث اخیر که در دانشگاه‌هاي آمریکا همین امر را نشان می دهد وقتی مسئله انسانيت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می گیرد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت:  در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی و از حیث اداری و مالی و از نظر نظم و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است و سامانه های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

سروری‌مجد در ادامه از راه اندازی سامانه های پژوهش یار خبر داد و اظهار داشت: سامانه پژوهش یار برای کلیه فرایندهای پژوهشی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی انضباطی هایی که در حوزه پایان نامه ها و رساله ها در گذشته بوده خوشبختانه ساماندهی شده است و پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه ها داریم و سخت گیری هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و  آزمون های زبان هم به سختی پیگیری خواهد شد و تلاش می کنیم که افراد باسواد در دانشگاه آزاد اسلامي فارغ التحصیل شوند.

وی اضافه کرد: همچنین در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه اندازی سامانه حساب یار که راه اندازی شده اند مرتفع  شده و چک های بلا محل و پرداخت های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی اصلا امکان‌پذیر نیست.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو و ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته و ۱۵۰ هزار دانش آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه ها بوده که الحمدلله در ۴ و ۵ سال اخیر اتفاق افتاده است و همه چیز به صورت متمرکز رصد و کنترل می شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری بر ما در سه امر داشتند محقق شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور خاطر نشان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی بوده ابلاغیه مقام معظم رهبری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور بوده است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور شویم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کردیم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد الحمدلله روند قابل قبول و خوبی است که انشاءالله بتوانیم مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه دانشگاه را عملی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • آغاز فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی و وزش شدید باد از فردا
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد