Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رجب ‌زاده شهردار منطقه21 گفت: نیازمندان و خانواده‌های کم‌برخوردار در قالب بانک اطلاعاتی مندرج در سامانه سمات، یک به یک با برقراری تماس تلفنی همکاران اداره آسیب‌های اجتماعی، در جریان روند واکسیناسیون و معرفی به مراکز مربوطه قرار گرفتند.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه21، رضا رجب‌زاده شهردار این منطقه درخصوص اقدامات صورت گرفته در زمینه مقابله با کرونا گفت: به طور مشخص می‌توان آغاز انجام واکسیناسیون در منطقه21 را از مرداد ماه سال 1400 دانست و تا زمان ریشه کن شدن بیماری کرونا، شهرداری منطقه21 با تمام ظرفیت‌های خود پای کار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: به دستور شهردار پایتخت در کمتر از ده روز کاری چهار مرکز واکسیناسیون در منطقه21 راه اندازی و به سرانه منطقه افزوده شد که این اقدام جهادی به منظور افزایش رفاه حال شهروندان و تسریع در امر واکسیناسیون عمومی با همکاری مشترک وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت غرب تهران و مدیریت شهری منطقه 21 صورت پذیرفت.
شهردار منطقه21 با اشاره به اقدام مشترک شهرداری و نهادهای ذیربط در امر واکسیناسیون شهروندان آسیب پذیر، گفت: 60نفر از مددجویان مددسرا و 50 عضو مرکز پرتو پس از آمارگیری دقیق و حضور واکسیناتورها در این دو مرکز، واکسن کرونا را دریافت کردند. والدین و سایر اعضای خانواده کودکان تحت پوشش مرکز پرتو نیز به نزدیک ترین مرکز واکسیناسیون محل سکونت معرفی شدند. 130 نفر از اعضای مستقر در سه کمپ ترک اعتیاد منطقه نیز به مراکز سازمان بهزیستی جهت دریافت واکسن معرفی شدند.
او در همین راستا افزود: با هماهنگی های صورت گرفته، بی خانمانان پس از شناسایی توسط گشت‌های شبانه‌روزی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران و تماس شهروندان با سامانه137؛ با حضور ون سیار واکسیناسیون، واکسن کرونا را دریافت می کنند.
رجب زاده تاکید کرد: نیازمندان و خانواده‌های کم‌برخوردار منطقه21 در قالب بانک اطلاعاتی مندرج در سامانه سمات، یک به یک با برقراری تماس تلفنی همکاران اداره آسیب‌های اجتماعی، در جریان روند واکسیناسیون و معرفی به مراکز مربوطه قرار گرفتند.
مدیریت ارشد شهری منطقه21 بیان کرد: همراهی عوامل اجرایی طرح شهید سلیمانی در قالب برپایی مراکز تشخیصی و تست رایگان کرونا، همچنین جمع آوری کمک‌های مردمی جهت توزیع در میان اقشار آسیب دیده از کرونا و نیازمندان منطقه21 از جمله اقدامات عام المنفعه و خداپسندانه به شمار می رود.
شهردار منطقه21 ادامه داد: هم اکنون 9مرکز واکسیناسیون در سطح منطقه با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت غرب تهران، مدیریت شهری منطقه، سپاه و بسیج فعالیت دارند که عبارتند از: درمانگاه خیریه صاحب کوثر واقع در تقاطع بلوارهای گلها و لاله، مرکز بهداشت شهرک فرهنگیان-آزادی، سوله مدیریت بحران شهرک استقلال، پایگاه شهدای غواص در شهرک فاطمه الزهرا، مرکز خودرویی واقع در کیلومتر17 بزرگراه شهید لشگری، کوچه63، پایگاه معین مدیریت بحران، مرکز خودرویی سایپا در بلوار ایران‌خودرو، مرکز ساپکو بعد از پل ایران‌خودرو، مرکز باشگاه نفت واقع در خیابان خسرو پرویز تهرانسر، نبش کوچه نهم، ورزشگاه شهدای وردآورد در ابتدای خیابان ولیعصر.
رجب زاده به فعالیت این 9 مرکز از 8 صبح تا 9 شب اشاره کرد و افزود: شاهد افزایش میزان رضایتمندی ساکنین و شهروندان، کاهش اتلاف زمان در صفوف تزریق واکسن و درنهایت ایمن سازی جمعی در برابر ویروس کووید19 باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند

کارشناسان مرکز Solar AURA که در زمینه امنیت اطلاعات تخصص دارد، نسبت به وجود وب سایت‌های مشکوکی که برای هک کردن حساب‌های تلگرام و سرقت داده‌های آن ها استفاده می‌شود، هشدار دادند.

کارشناسان این مرکز اعلام کردند که توانسته‌اند بیش از ۳۰۰ وب‌سایت مشکوک را که برای هک حساب‌های کاربران در تلگرام استفاده می‌شوند، کشف کنند و این سایت‌ها معمولاً برای آپلود تصاویر از طریق اینترنت استفاده می‌شوند.

به گفته کارشناسان، اکثر سایت‌های فوق در دسامبر سال گذشته ایجاد شده اند و شبیه به برخی از وب سایت‌های معروفی هستند که برای آپلود تصاویر استفاده می‌شوند و حاوی صد‌ها هزار تصویر مرتبط با موضوعات مختلف مانند انیمیشن، طبیعت، آشپزی و چیز‌های دیگر هستند.

به گفته متخصصان، آنچه در مورد سایت‌های فوق، خطرناک است این که داده‌ها یا تصاویر موجود در آن به نرم افزار‌های مخرب مرتبط می‌شوند به محض این که کاربر برای دیدن آن یا یافتن منبع اصلی آن بر روی آن کلیک کند، لینکی ظاهر می‌شود که او را به یک سایت کلاهبرداری تبدیل می‌کند و می‌توان از طریق اکانت تلگرام به آن دسترسی پیدا کرد. اگر کاربر کد امنیتی حساب را وارد کند، هکر‌ها می‌توانند به اطلاعات پروفایل موجود در آن دسترسی داشته باشند و حتی به تنظیمات بسته شدن حساب دسترسی پیدا کنند.

منبع: نووستی

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات