Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌غربی علی مصطفوی در نشست ستاد مقابله با کرونا در آذربایجان‌غربی، اظهار داشت:طرح مدیریت سکوی هوشمند کرونا از نیمه آذرماه جاری در استان اجرا می‌شود که در قالب آن، مدارک مربوط به واکسیناسیون و آخرین تست پی سی آر افراد مختلف در دسترس خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بنیان اجرای این طرح مهم در مدیریت و مقابله با شیوع ویروس کرونا، سامانه sdms.moi.ir  است تصریح کرد: هر شهروند در این سامانه یک پروفایل داشته و صاحب یک کد کیوآر بوده و وضعیت آخرین آزمایش پی سی آر و واکسیناسیون در آن ثبت شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی ادامه داد: در مرحله نخست اجرای این طرح، کارکنان ادارات در ورودی دستگاه‌های اجرایی باید مدارک لازم در این سامانه را ارائه دهند تا وضعیت واکسیناسیون این افراد در معرض دید عموم قرار گیرد.

مصطفوی تصریح کرد: پس از آن، در نوبت‌های بعدی، مراجعان به ادارات، اصناف در گروه‌های صنفی مختلف و رانندگان خودروهای شهری نیز در قالب این طرح، باید اطلاعات خود را برای ارائه یا دریافت خدمت در دسترس داشته باشند.

وی با قدردانی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آذربایجان‌غربی و کمک به پیشرفت واکسیناسیون، بیان کرد: البته رعایت این شیوه نامه‌ها در هفته‌های اخیر کمتر شده که امیدواریم مردم در این خصوص توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه تزریق واکسن نیمی از مسیر مقابله با شیوع کروناست، گفت: رعایت پروتکل‌ها هم ۵۰ درصد دیگر در این مسیر است که باید همه اهتمام ویژه‌ای در این خصوص داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به شیوع سویه جدید ویروس کرونا در کشورهای مختلف دنیا، افزود: مسئولان دخیل باید کنترل مرزها و مبادی ورودی را در دستور کار جدی خود قرار دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان غربی مدیریت واکسیناسیون مدیریت هوشمند مرز آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۳۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • مسابقات آزاد تپانچه؛ ارشدنیا بر سکوی نخست نوجوانان ایستاد