Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از اتاق اصناف ایران، در اطلاعیه این اتاق آمده است: به موجب ضرورت اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا، بارگذاری اطلاعات واحدهای صنفی سراسر کشور بر بستر سامانه امید به نشانی asnaf.moi.ir الزامی است.

این اطلاعیه می افزاید: بر اساس طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا، الزامات و ضمانت اجرای فعالیت‌های پنج‌گانه مدیریت هوشمند بر بستر سامانه امید برای «دستگاه های اجرایی»، «خدمات گیرندگان از دستگاه های موضوع ماده ۲ قانون مدیریت بحران»، « واحدها و فعالیت های صنفی (تجاری، بازرگانی، خدماتی، تفریحی، رفاهی، تولیدی، صنعتی، کارگاهی، اقتصادی، اجتماعی»، «علمی، تحقیقاتی و آموزشی»، «فرهنگی و اجتماعی» و «تردد خودروهای شخصی و حمل و نقل عمومی (برون و درون شهر) » ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اطلاعیه اتاق اصناف ایران تاکید شده است: در بخش «واحدها و فعالیت های صنفی (تجاری، بازرگانی، خدماتی، تفریحی، رفاهی، تولیدی، صنعتی، کارگاهی، اقتصادی، اجتماعی)»، مشاغلی که اسامی آنها در ادامه ذکر می‌شود، با داشتن تاییده تزریق واکسن ۲ دوز در سامانه امید و اخذ QR کد از سامانه مجاز به فعالیت می شوند و نباید در وضعیت قرنطینه بیماری باشند.

سایر مشاغل خارج از فهرت، فقط با داشتن تاییدیه تزریق واکسن و اخذ QR کد مربوطه از سامانه و در وضعیت قرنطینه نبودن در زمان فعالیت می توانند فعالیت کنند و مراجعان به واحدها و فعالیت‌های صنفی نیز باید دارای تاییدیه تزریق واکسن در سامانه بوده و همچنین در وضعیت قرنطینه و بیماری نباشند.

در این اطلاعیه، ضمانت اجرایی این طرح در سه مرحله اخطار کتبی پلمب به واحدها، مسدود کردن پوز بانکی به مدت ۲ هفته و پلمب به مدت ۳۰ روز تبیین شده است که در صورت رعایت الزامات و تایید وزارت بهداشت نسبت به رفع پلمب اقدام خواهد شد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (ناظر عالی)، اتاق اصناف ایران (ناظر در اجرا)، اتحادیه مربوط (مسوول اجرا)، وزارت صمت، نیروی انتظامی، سازمان‌های نظام پزشکی، دامپزشکی، کشاورزی (همکار)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، وزارت ورزش و جوانان، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی (ناظر حوزه های ذی‌ربط) تعیین شده‌اند.

برپایه این اطلاعیه، ۹ گروه شغلی که ملزم به ۲ دوز واکسن شدند شامل:

۱- مراکز سرو غذا در محل از قبیل رستوران، چایخانه، قهوه‌خانه، کافی شاپ، فست فود

۲- تالار پذیرایی و باغ تالار

۳- استادیوم‌های و باشگاه‌های مسابقات ورزشی، باشگاه‌های ورزشی سرپوشیده، استخرهای شنای سرپوشیده، پارک‌های تفریحی آبی، شهر بازی و مراکز تفریحی ) مسقف

۴- پاساژ، فروشگاه زنجیره‌ای

۵- همه مراکز اقامتی از قبیل هتل، متل، مسافرخانه، بوم گردیی

۶- تورهای گردشگری

۷- بانک‌ها و موسسات خدمات مالی، کارگزاری های بورس

۸- دفاتر پیشخوان دولت، پلیس بعلاوه ۱۰، دفاتر خدمات تلفن همراه، دفاتر ارائه خدمات قضایی و مراکز مشابه و

۹- سالن‌های سینما، تئاتر و موسیقی است.

به گزارش ایرنا، از اسفندماه سال ۹۸ شیوع ویروس کرونا در کشور آغاز شد و یک‌سال بعد همزمان با اسفندماه سال ۹۹ نسبت به واکسیناسیون اقدام شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت ورزش و جوانان واکسیناسیون اتاق اصناف ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت ورزش و جوانان ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت ورزش و جوانان واکسیناسیون اتاق اصناف ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اتاق اصناف ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ رسول قنبری گفت: شهرستان اسدآباد دارای ۱۲۰ واحد نانوایی بوده که سهمیه تخصیصی آرد به هر یک از این نانوایی‌ها شش کیسه است و به تبع آن به علت کم بودن تخصیص این سهمیه آرد تا حدودی با مشکل مواجه هستند.

او در ادامه از پلمب ۴۶ واحد صنفی متخلف این شهرستان در سال گذشته خبر داد و گفت: به منظور کنترل بازار در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی از صنوف شهرستان انجام گرفت که در این رابطه ۱۷۷ پرونده صنوف متخلف به تعزیرات معرفی و ۴۶ مورد نیز پلمب شد.

رئیس اتاق اصناف اسدآباد در ادامه با اشاره به فعالیت ۴۷۰۰ کسبه دارای پروانه در شهرستان اسدآباد گفت: در سال گذشته ۵۷۰ مورد جواز کسب و پروانه جدید توسط اتاق اصناف برای واحد‌های صنفی شهرستان صادر شده است.

قنبری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم در این بین هنوز ۶۰۰ واحد صنفی بدون کسب پروانه در سطح شهرستان فعالیت دارند، اظهار کرد: در صورت شناسایی چنین واحد‌های صنفی بدون پروانه کسب علاوه بر اخطار لازم، برخورد می‌شود.

دیگر خبرها

  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ممنوعیت رفت و آمد شبانه در تهران+ اطلاعیه